00 359 (0) 32 966 661 tradingconsultbg@yahoo.fr
Информация за Париж

За да стигнете до изложбения парк Париж Норд Вилпент (Parc des Expositions de Paris Nord Villepinte):

Можете да излолзвате RER B с крайна спирка (финална дестинация)- летище Roissy Charles и да слезете на спирката на изложбения парк: «Parc des expositions»

За да стигнете до Изложбения парк Париж Порт дьо Версай (Paris Expo Porte de Versailles), вие можете да използвате следните варианти за транспорт:
Парижкото метро: линия 12 и да слезете на спирка «Porte de Versailles»
Трамвай: линия T2 или T3 и да слезете на спирка «Porte de Versailles Parc des expositions»
Автобус: линии 39 или 80 и слизате на спирка «Porte de Versailles»

За повече информация:
Парижко метро: RATP
План на парижкия  RAR
План на парижкото метро
Уеб сайт на изложбените паркове в Париж

За всякаква друга допълнителна информация, както и при нужда от съвет не се колебайте да се свържете с нас! Ние сме на Ваше разположение за съдействие!

Информация за Истанбул

Пристигане и престой:

Как да стигнете до изложебения център:

Панаирен и конгресен център TÜYAP се намира в Beylikdüzü (Бейликдюзю), на около 25 минути от международното летище Ататюрк в Истанбул и на 45 минути от площад Таксим, в центъра на Истанбул.

Адрес:

TÜYAP Fair, Convention and Congress Center
E-5 Karayolu, Gürpinar Kavsagi
34522 Buyukcekmece
Istanbul, Turkey

Безплатни шатъли: Моля, проверете на уеб страницата на конкретното изложение, от което се интересувате, за да разберете дали се организира безплатен автобусен трансфер от центъра на Истанбул до изложението и обратно.

Друг вариант е с такси, те са в изобилие в Истанбул:

Пътуване ви от площад „Таксим“ до изложбения център отнема между 45 минути и час и струва около 150 турски лири. Таксиметровите шофьори са длъжни да издадат касов бон, но трябва предварително да си го поискате, когато се качвате в таксито („Fiş“ – произнася се „фиш“).

На територията на Истанбул има 2 големи летища. Главното международно летище Atatürk (Ататюрк) е на 23 километра от центъра на града, в европейската му част.
Това е едно от най-големите летища в Европа.

Пътуването ви от летище Ататюрк до изложбения център отнема около 30 минути, а таксито би ви струвало около 100 турски лири.

Обществен транспорт:

На всеки половин час от летището има автобус до площад Таксим.
Пътуването отнема около 45 минути.
Друг вариант е пътуването с метро до спирка Аксарай (Aksaray), което би ви отнело около половин час.

Другото летище в Истанбул е Sabiha Gökçen(Сабиха Гьокчен) и се намира в азиатската част на града. Използва се предимно за вътрешни полети.

Публичният транспорт в Истанбул е изключително добре развит. Навсякъде има автобусни и трамвайни спирки, както и метро станции.

Общественият транспорт „Metrobüs“ също е много добър вариант, защото спира непосредствено до TÜYAP Fair Ground. Можете да хванете Metrobus от различни спирки. Разберете повече за спирките на градския транспорт тук:

Пари:

Турската лира (на турски: Türk Lirası) е паричната единица на Турция.
Приблизителен курс на TRY – Турска лира за 2017:
1 TRY = 0.50251 BGN

Не се колебайте да се свържете с нас, за да ви помогнем при организацията на вашето пътуване.

Практическа информация:

Планирате да посетите някое от изложенията? Ако търсите оферта за пътуване, хотелско настаняване или каквато и да е друга туристическа услуга, свързана с успешното реализиране на Вашето бизнес пътуване- моля, свържете се с нашите партньори от Inter Travel Partners.

Ако предпочитате сами да организирате пътуването си, моля възползвайте се от нашите съвети:

Транспорт:

Бихте могли да разгледате тарифите на самолетните билети в сайта на Wizzair или да се консултирате с flybulgaria или liligo.
Бихте могли да отидете в Париж и с автобус на Eurolines.
Ако желаете да посетите изложение в Истанбул, моля разгледайте сайта на транспортната система BGrazpisanie. Там ще откриете актуална информация за автобусните разписания, както и възможност за покупка на билети онлайн.

Хотел:

Не се колебайте да се свържете директно с нашите партньори от туристическа агенция Inter Travel Partnerz, за да ви предложат варианти за хотелско настаняване!
Вие също така бихте могли да резервирате сами хотел, в който да отседнете по време на престоя Ви в Париж / Истанбул. Колкото по-рано решите да направите своята резервация- толкова по- атрактивни цени ще получите.

Free WordPress Themes, Free Android Games